avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu vecinii

Buna ziua,

Vreau sa va cer un sfat, daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce pot face intr-o situatie care ma face sa ma gandesc la lucruri urate, dar incerc sa fiu lucid. De 2 ani de zile m-am mutat intr-un bloc in Sectorul 6, intr-o zona mai mult decat civilizata numai ca am 2 vecini foarte nesimtiti in urmatoarele situatii:
1)Primul sta la parter si a inchis gradina blocului pe care o foloseste ca o curte proprie si creste 3 caini in ea.Acestia fac un zgomot infernal incat nu te poti odihni ziua sau noaptea.
2)cel de-al doilea sta deasupra mea si are un caine care latra foarte mult.Atunci cand ramane singur acasa latra cate 4-5 ore in continu.
Mentionez ca in primul caz s-au facut reclamatii la Primaria Generala, Politia locala sector 6, Primaria Sectorului 6, ADP si la Disciplina in construnctii fara vreun rezultat.
Ma gandesc sa-i dau in judecata pe ambii locatari.Ce sfaturi imi puteti da, pana sa ajung in aceasta situatie?Unde sa fac reclamtii si cum sa le fac ca sa rezolv problemele?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:06, 26 Ianuarie 2012
1-Spatiul din jurul blocului,in situatia in care nu este spatiu privat,apartine de administratia publica locala ,situatie in care actiunea vecinului de imprejmuire si amenajare spatiu pe care il utilizeaza exclusiv este abuziva
Sesizati oficial Viceprimarul care are in responsabilitate Directia Corp Control din primarie care va aplica santiune pecuniara si va dispune dezafectarea imprejmuirii
2-Solicitati presedintelui de asociatie sa se implice in vederea atentionarii proprietarului referitor la cerintele imperative privitor la detinerea de animale de companie si in caz de dezinteres solicitati implicarea politiei animalelor care in asemenea situatii aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainele vecinului evgheni evgheni Stimati cititori locuiesc la bloc.Vecinul de deasupra detine un caine de talie mare care latra infernal,in special noaptea. Am discutat cu vecinul si mi-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste bogdan cristea bogdan cristea SPUNETI-MI,VE ROG,CE POT FACE IN SITUATIA IN CARE,LOCUIESC IN MUNICIPIUL SUCEAVA,INTR-UN CARTIER CU CASE. In spatele casei,chiar sub peretele casei,vecinul ... (vezi toată discuția)
Drepturi om vs drepturi animal flexybill flexybill Buna ziua, Am o intrebare/nelamurire: la noi in tara primeaza dreptul unui caine de a latra oricat si oricand fata de dreptul unui om de a se odihni in ... (vezi toată discuția)