avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Domiciliu diferit de sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Domiciliu diferit de sediu social

Buna ziua,
Urmeaza sa imi fac PFA.
Am facut un contract de comodat intre mine si mama.
Doar ea locuieste la adresa la care eu am cerut sa imi fac sediu, eu avand domiciliu diferit, tot in bucuresti.

Trebuie sa imi faca contract de inchiriere?
E suficient acest contract de comodat ? (am acceptul administratorului si vecinilor)

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: lavber , utilizator 21:51, 18 Aprilie 2013
Puteti face contract de comodat prin care vi se pune la dispozitie pentru pfa o camera care reprezinta un procent de ... din tot apartamentul.
Am inteles, contractul de comodat are rol de contract de inchiriere. multumesc, sper sa fie totul in regula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament catre pfa shumi84 shumi84 Buna ziua As dori si eu niste sfaturi referitoare la un contract de inchiriere. Detin un apartament proprietate personala si doresc sa-l inchiriez unor ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong Maura Anghel Maura Anghel Buna ziua! Am o rugaminte -- daca am un pfa inregistrat pe apartament mi-as mai putea deschide un ONG la aceeasi adresa? (vezi toată discuția)