avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare cod caen?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare cod caen?

Buna ziua, Va rog un raspuns. Am o firma pe zero de 3 ani, avand obiect de activitate principal dulgherie si tamplarie. Undeva in statutul firmei apar toate codurile caen. Doresc s-o transform in firma de curatenie si amenajari interioare. Trebuie sa schimb codul caen la registru comertului? cum fac daca prestez si amenajare si curatenie? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: hollo marketing solutions , Consilier juridic 11:06, 19 Aprilie 2013
urmati procedura de adugare cod caen,dar depinde ce fel de firma este
ca daca este pfa trebuie sa dovediti calificarea in meseria respectiva .
firma e SRL
daca aveti toate codurile caen in statutul societatii , puteti sa desfasurati orice activitate cuprinse in acestea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Af sau pfa in domeniul tamplariei pvc danielstate danielstate Buna ziua. As dori sa infiintez o firma de productie si de comercializare a tamplarie PVC. Mentionez ca am cunostiinte despre acest domeniul dar nu am ... (vezi toată discuția)
Se poate incasa cu chitanta de la persoane fizice pentru servicii curatenie? Yoghi_3891 Yoghi_3891 Buna seara! Sunt administratorul unei firme ce are ca activitate principala comertul online si intentionez sa activez urmatoarele coduri secundare CAEN 8121 ... (vezi toată discuția)
Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)