avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate incasa cu chitanta de la persoane fizice ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate incasa cu chitanta de la persoane fizice pentru servicii curatenie?

Buna seara! Sunt administratorul unei firme ce are ca activitate principala comertul online si intentionez sa activez urmatoarele coduri secundare CAEN 8121 Activitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor si 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor pentru a putea curata tapiterii auto. Intrebare este: Pentru aceste doua activitati pot elibera chitanta persoanelor fizice sau este nevoie de bon fiscal de la casa de marcat? Stiu ca este o exceptie de la legea OUG 28/1999 cu privire la emiterea de chitante persoanelor fizice pentru: efectuarea lucrărilor de construcţii, reparaţii, amenajări şi întreţinere de locuinţe, dar nu stiu daca ma incadrez cu codul 8121, iar de 4520 nu stiu ce sa zic. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:30, 4 Februarie 2017
Doar PFA poate emite chitanțe.
Dacă nu sunt PFA nu pot emite chitanțe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen curatenie la domiciliu MateucaCristi MateucaCristi Vreau sa imi fac o firma de curatenie la domiciliu si curatare tapiterie auto. Sunt nelamurit cu codul caen, care ar trebuie sa fie si mai am o nelamurile, de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la pfa cod caen 8121? Sorin0806 Sorin0806 Buna seara! Am infiintat un PFA in curatenie, cod caen 8121.. Am nevoie de casa de marcat sau pot elibera doar factura si chitanta avand in vedere ca nu lucrez ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)