buna ziua,am si eu o problema si nu stiu ce sa fac. din anul 2011 august si pina la alegerile pt primari in 2012 am lucrat pentru o firma de salubrizare care colabora cu primaria,nu am nici o dovada ca am lucrat la ei decit lumea din sat care ma stia ca ma duceam sa adun banii pt gunoi. Din noiembrie 2012 am facut contract cu firma de gunoi sa-mi ia gunoiul urmind sa achit in fiecare luna suma de 10 ron.anui baiat care vine la poarta dupa bani. In tot acest timp nu a venit decit o singura data sa ia banii si nu avea chitantier sa-ni dea chitanta si am refuzat sa platesc fara chitanta.iar azi nu mi-a mai ridicat gunoiul pe motiv ca nu am platit. Problema mea este ca el ma obliga sa platesc gunoiul din septembrie desi contractul a fost semnat in data de 10 11 2012. are dreptul sa ma oblige sa platesc din septembrie? mentionez ca din sept si pina in nov au venit dupa gunoi din cind in cind. Va rog sa-ni spuneti unde sa fac plingere ca stiu sigur ca nu lucreaza in legalitate ? VA MULTUMESC ANTICIPAT
da am vb cu patronul firmei si mi-a zis ca pe el nu il intereseaza sa ma descurc cu baiatul care incaseaza banii.iar acest baiat mi-a zis ca daca nu ii platesc din septembrie nu imi mai ia gunoiul.si asa cum am mai spus contractul a fost semnat pe 12 nov 1012.
Furt in fata legii
jonny26
primarul comunei Niculesti-DB \"Soare Dorinel \" a adus o firma de salubrizare in sat si a fortat sateni sa faca contract cu aceasta.
As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare
aliice
primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)