avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa- faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa- faliment

Am o datorie fata de un partener de 50000 ron, fara contract , fara file cec, b.o.
Acesta , mi-a deschis la tribunalul comercial "insolventa" , prima infatisare fiind la sfarsitul lui mai . In acest moment nu dispun de acesti bani. Se poate obtine o esalonate a platii sau returna marfa furnizata de partener ?....MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters258151 , utilizator 18:27, 20 Aprilie 2013
Dacă nu este marfa perisabila, nu a ieşit din termenul de garanţie este indicat sa returnati marfa.
cand se pote solicita returnarea marfii, la primul termen ?....poate refuza partenerul(creditorul) returnarea? mersi
In primul rand ar trebui sa-i trimiteti o notificare cu confirmare de primire prin care sa ii mentionati ce intentionati : sa-i returnati marfa, in ce conditii, sa o stornati, sa o achitati opartial, in rate, etc. Eventual puteti incheia o intelegere/tranzactie.

In instanta nu va puteti proba buna credinta decat cu inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec emise ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti este legal???????? OANA GORAN OANA GORAN Am urmatoarea situatie: Clientul vrea sa-mi dea un CEC in alb(stampilat,semnat...)garantie,iar ptr. marfa care o distribui se acopera cu BO. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Inselaciune tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, La inceputul anului 2010 am cunoscut o persona care dorea sa achizitioneze anumite marfuri de la mine( eu am o firma de comert cu ... (vezi toată discuția)