avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcul suprafata de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcul suprafata de incalzire

ma poate ajuta si pe mine cineva va rog locuiesc intr-un apartament de 3 camere mai nou si izolat,am montate 4 calorifere de aluminiu 600 adica 4,8,9 respectiv 11 elementi si un port prosop de 1,40/50,suprafata apartamentului are in total 70m patrati imi puteti spune si mie cum se calculeaza pentru ca mie mi se pare ca platesc foarte mult caldura astept raspuns va multumesc(beneficiez de serviciile radetului)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:59, 18 Aprilie 2013
Daca aveti repartitoare pe calorifere, calculul se face in functie de SET-ul caloriferului si indecsii inregistrati pe repartitor de catre firma de calcul.

Daca nu aveti repartitoare, calculul se face pe cota-parte indiviza, adica proportional cu suprafata utila a apartamentului, fara balcoane sau logii, de catre administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcoane si logii incalzite ( inchise ) Jean Valjean Jean Valjean Buna seara. Va supun atentiei urmatoarea intrebare. Care este baza legala pentru a modifica si a pune la intretinere suprafata incalzita ( balcoane, loggii, ... (vezi toată discuția)
Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile inchise la exterior cu geamuri termopan si parapetul izolat cu polistiren in urma ... (vezi toată discuția)
Caldura se plateste dupa lungimea caloriferului? CameliaValentina CameliaValentina Locuiesc in Bucuresti, intr-o garsoniera cf.3, suprafata utila este de 16.44mp;este corect ca administratorul sa masoare caloriferul si sa platim dupa lungimea ... (vezi toată discuția)