avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru terasa in fata centrului comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru terasa in fata centrului comercial

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legate de deschiderea unei terase in fata unui magazin cu produse cu specific recreativ. Ce pasi ar trebui sa urmez pentru obtinerea autorizatiei si ce implica acest proces (costuri, autoritati la care trebuie sa apelez, pe cat timp se elibereaza autorizatie si in ce internal se obtine aceasta). Mentionez ca este vorba de un spatiu public (trotuar).
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru "terasa" in fata magazinului meu stonemania stonemania Buna ziua. Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns la o nelamurire a mea. De curand am deschis un magazin de bijuterii in Bucuresti, mai exact pe Bulevardul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru deschiderea unui magazin de imbracaminte/incaltaminte ContSters200730 ContSters200730 Buna seara! Detin o societate comerciala cu un domeniu principal de activitate diferit de ceea ce vreau acum sa deschid, acum orientandu-ma catre un magazin de ... (vezi toată discuția)