avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... limita teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

limita teren

Buna seara,am o intrebare,daca stie cineva sa-mi raspunda ii multumesc anticipat.Deci,am un teren de 65 ari,a fost topograf sa-l masoare,a facut actele ,dar nu a venit sa indice cu tarus sau cu ceva semn vizibil limitele terenului meu,Vecinul de langa terenul meu e un incapatinat si nu vrea sa inteleaga ca eu am in acte 65 ari si nu vrea sa ma creada pina nu vede ca vine topograful sa bata jos tarusuri la limitele terenului meu.Insa eu am fost deja sa-i spun topografului sa vina sa faca vizibile limitele terenului meu in fata vecinului meu ca pina unde am terenul si in lungime si in latime,dar topograful nu vrea sa vina.Intrebarea mea este ca e obligat topograful sa vina sa-ti arate limitele sau nu?si daca da eventual ce pot face eu,ca sa vina totusi caci eu asa am inteles ca topograful e persoana autorizata sa faca semnele vizibile intre doua sau mai multe proprietati,iar eu degeaba fac acest lucru,vecinul nu ma lasa in pace mereu comenteaza,ca el va crede ca am 50 metri in latime,cum am in acte,cand il va vedea pe topograf ca el bate tarusul jos.Si ca sa fie si mai rau a venit cu tractorul si din latimea terenului meu a arat cam 9 metri deci acum pe acte am 50 metri latime,insa nu pot folosi doar 41m,si vecinul a intrat in pamintul meu,cica el nu a vazut topograful sa bata tarusuri la limitele terenului meu si degeaba ii arat actele pe el nu intereseaza.Deci ar fi foarte necesar sa vina topograful,dar nu vrea sa vina,iar vecinul zice ca doar pe el il crede,de aceea v-am intrebat cum sa fac sa vina topograful..

Alte discuții în legătură

Teren- delimitarea proprietatii laci72 laci72 daca am un teren de 65 de ari si stiu sigur ca dupa desen trebuie sa am 50 metri latime si 130 metri lungime,pot sa-mi pun tarusuri la limite deci semne ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)