avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lichidare societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lichidare societate

Am avut o colaborare cu o societate.
I-am platit o suma de bani(ea mi a emis o factura, pe care am primit-o scanata, dar noi nu am avut nici un contract), pentru o prestare de servici, pe care ea nu a efectuat-o.

Aceasta societate, in momentul de fata este in lichidare.
Eu mai pot sa mai fac ceva, ca sa invoc plata nedatorata,sau imbogatire fara justa cauza, sa imi recuperez cumva banii?
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
jamesbond12, utilizator
Cel mai recent răspuns: jamesbond12 , utilizator 13:22, 19 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Astazi am trecut pe la ONRC. Se pare ca ei au depus Hot. AGA de lichidare a societati prin adm. lor(care a si decedat intre timp) in august 2012. de atunci nu au mai depus si hot.AGA de radiere.
Deci, in momentul de fata, firma este in regula. Eu i-am notificat, iar saptamana viitoare as vrea sa introduc actiunea, pt. imbogatire fara justa cauza(sau alt temei daca acesta nu este potrivit).
As putea sa merg si cu o plangere penala, pt.Inselaciune?


Cu stima.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator srl cass4 cass4 cum pot sa renunt la fctia de adm cu puteri depline si fara acordul asociatului/administrator am aceasta calitate prin act constitutiv multumesc (vezi toată discuția)
Plata factura proforma ludeea ludeea Buna ziua, Daca s-a platit de catre o S.C o suma de bani unei alte S.C in baza unei facturi proforme nesemnate si nestampilate(contract nu exista intre cele 2 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si radiere snc campary campary Salut! Parintii mei detin impreuna o societate in nume colectiv care a functionat din 1994 si pana acum. Ambi sunt actionari si detin fiecare cate 50% din ... (vezi toată discuția)