avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... furt intelectual site
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

furt intelectual site

Buna ziua! Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am creat un site si aranjarea meniurilor din site este aprope identica cu a altui site.de pe acel site nu am copiat programarea nimic doar ca scheletul site-ului se aseamana.grafica este facuta de mine cu idei proprii si aranjarea in pagina se aseamana.pot sa am probleme din cauza aceasta?
Mie nu mi se pare că ar exista o problemă. Doar dacă aţi fi copiat la indigo grafica, design-ul celuilalt site, ar fi putut exista o problemă. În general ne inspirăm din diverse surse, la îndemâna noastră, pentru a crea ceva nou, autentic. Dacă însă copiem totul, fără niciun aport personal, atunci plagiem şi se numeşte furt intelectual..
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intelectual daniel.turtoi daniel.turtoi Buna ziua , am si eu o nedumerire , ce inseamna furtul intelectual ? si ce implica acesta la ce este incadrat si ce raspundere am ? si sa fiu mai ... (vezi toată discuția)
Realizarea unui contract Andreilp Andreilp Buna ziua, Un individ a realizat design-ul unei pagini de internet dezvoltate de mine, mai exact acesta a realizat doar imaginile ce apar pe acest website. ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pe animatii 3d de caractere de jocuri + documente de design jocuri pe conole si telefoane mobile Sebsv Sebsv Buna ziua, Am o mica problema sunt animator de caracter 3d pentru segmentul de jocuri pe diferite platforme gen PC, Xbox 360, PS3, Iphone, etc. Munca mea ... (vezi toată discuția)