avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, republicata

cine imi apune si mie unde gasesc legea, mentionez ca pe internet e decat in 61 de articole si ... eu in principiu am nevoie de articolul 118
O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, republicata
mc frumos!
Cel mai recent răspuns: crysstianno , utilizator 16:47, 19 Aprilie 2013
versiunea de pe site-ul ANPC. poate cautati alt articol.

[ link extern ]

va multumesc pentru link, am gasit ce cautam. o zi buna
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
crysstianno, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanþã nr. 21/1992 din 21/08/1992 versiune actualizata la data de 2712/2008 anonimul69 anonimul69 unde pot ca sa gasesc aceasta lege mai mult ma intereseaza articolului 93 lit.g din O.G. nr.21/1992.nu gasesc nicaieri aceasta lege si mai ales nu mai am pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie factura fiscala mioararoventa mioararoventa Buna ziua, am nevoie de un sfat: Ce sanse am sa castig daca contest cu prin OPC (inca nu am facut sesizare la OPC, dar zilele astea voi face) o factura ... (vezi toată discuția)
Plangere la anpc in calitate de intreprindere individuala element94 element94 Buna ziua. Poate cineva sa ma lamureasca daca o I.I este considerata un consumator avand in vedere calitatea sa juridica ( OU 44/2008 ) ? ANPC imi refuza o ... (vezi toată discuția)