avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificate verzi facturate dupa 6 luni de la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificate verzi facturate dupa 6 luni de la incheierea contractului

Pana la data de 30.06.2012, am avut contract cu un furnizor de energie electrica, dupa care am lucrat cu alt furnizor de energie. La data de29 martie 2013 prima firmă furnizoare imi factureaza o valoare reprezentand certificate verzi.Este corect sa imi factureze acum la 6luni dupa incetarea contractului.
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 15:48, 19 Aprilie 2013
În factura emisă pentru consumatorii finali se cuprinde valoarea certificatelor verzi corespunzătoare cantității de energie electrică activă consumate începând cu data de intrare în vigoare a Legii 134/2012.
Valoarea certificatelor verzi facturate este regularizată în anul următor, până cel târziu în luna septembrie, în funcție de cota anuală realizată și de prețul la care au fost tranzacționate certificatele verzi de către furnizor, deci se poate să fiți facturat abia acum, chiar dacă a încetat contractul.
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
mediator_comeaga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate verzi dirina2 dirina2 Buna ziua! Am primit o factura de la Electrica pentru plata certificatelor verzi pe o perioada de cateva luni a anului 2012 si aceasta are o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Tot despre tva emil6702 emil6702 In cazul livrarilor continue de bunuri sau servicii, cum ar fi energia, gazele, apa, cum se va factura pt situatia cand livrarea cuprinde o perioada dinainte ... (vezi toată discuția)
Tva factura regularizare electrica. Soleirolia Soleirolia Am primit recent factura de regularizare pt. energie electrica pe perioada februarie-august 2010 (precedentele facturi inregistrand un consum estimat). As dori ... (vezi toată discuția)