avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Care mai e perioada de returnare a produselor ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Care mai e perioada de returnare a produselor cumparate online?

Buna ziua,

am citit undeva ca aceasta s-ar fi marit de la 10 zile la 14?
totodata am auzit de perioade de la 48 de ore la 30 de zile.

In acest moment conform ultimilor legi in vigoare care este perioada reala?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 22:02, 19 Aprilie 2013
Nu s-a modificat nimic, ultima oara Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta nr. 130/2000 a fost actualizata in 2008.

O puteti gasi aici daca va intereseaza:
[ link extern ]

multumesc!
conform normelor europene termenul maxim este 30 de zile !!!
desprelegi a scris:

conform normelor europene termenul maxim este 30 de zile !!!

doar ca din cate stiu eu acesta e in proiect de lege, care va iesi prin iulie 2013, conform legislatiei RO termenul e de 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs electronic cumparat Mihai223 Mihai223 Am cumparat online un TV, am platit, l-am primit si vreau sa-l returnez si sa primesc banii cash inapoi. Stiu ca legislatia romaneasca permite acest lucru in ... (vezi toată discuția)
Inselat cu bon fiscal - pot primii banii inapoi in 24 ore ? shaba shaba Buna tuturor Astazi am fost inselat ( e lunga povestea nu am sa bat campii cu acest lucru ) Ce e important de stiut in cazul meu e daca am vreun drept ... (vezi toată discuția)
Comert online aartist aartist BUNA ZIUA, VA ROG SA-MI SPUNETI DACA IN CAZUL ACHIZITIONARII DE PE INTERNET A UNEI CARTI, BROSURI, LUCRARI AM DREPTUL DE A DENUNTA UNILATERAL CONTRACTUL DE ... (vezi toată discuția)