Buna ziua , vreau sa imi infiintez un PFA sau o MICROINTREPRINDERE pentru a vinde haine online ...prima nelamurire este ca nu stiu ce sa aleg dintre acestea 2 si a doua ar fi aceasta :
----eu o sa cumpar marfa de la o firma de haine din china insa ei au depozit in germania ... comanda mea o sa plece din china spre depozitul lor din germania si ei o sa plateasca vama acolo , asa a fost intelegerea noastra si dupa cand mi-o trimit din germania evident nu mai e nevoie sa mai platesc vama ... deci facturile o sa fie de la firma din china si livrarea de la depozitul din germania ... cum fac cu facturile ? daca e vreun control ...
Aveti nevoie de un srl ( pfa puteti sa faceti daca aveti specializare - certificat intr-un anumit domeniu -poate daca sunteti croitor atestat si va faceti piese unicat la vanzare) si cred ca este indicat sa faceti actele cu un avocat ca sa va spuna si ceilalti pasi de urmat dupa deschidere firmei.Costuri in jur de 12 mil-15mil
Depozitul nu poate emite nicio factura , factura o sa fie din china ... depozitul doar le trimite mai departe la clientii din europa ...deci nu se poate ...de asta nu inteleg care e calea legala