avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie pentru reincadrare un munca ca urmare a unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie pentru reincadrare un munca ca urmare a unei hotarari judecatoresti

Buna seara.
Am castigat procesul cu o institutie de stat(dar nu functionar public,ci personal contractual pe durata nedeterminata) in instanta irevocabil repunerea in functie,salariile retroactiv si m-au chemat sa ma prezint in 2-3 zile ca sa imi dau acordul de reincadrare si apoi sa semnez contractul de munca.
Intrebarea mea este daca pot sa cer amanarea reincadrarii cu 20 de zile lucratoare,deoarece trebuie sa imi dau demisia de la locul de munca unde sunt acum,chiar nu pot sa ii las in aer,dupa ce mi-au oferit un sprijin,atunci cand am fost dat afara de la stat.
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
muresan vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 20 Aprilie 2013
In cazul reintegrarii nu se incheie un nou c.i.m. .... dvs puteti opta intre cumul de functii , conform art.35 C.mun. si pastrarea unui singur loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la o contestatie decizie de concediere sometester sometester In luna Aprilie am depus catre tribunal o contestatie la decizia de concediere prin care ceream urmatoarele: 1. anularea Deciziei de concediere nr. ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca bigmario bigmario Buna ziua, sunt intr-o dilema, va rog sa ma ajutati: am castigat un proces litigiu de munca, avand o sentinta definitiva si irevocabila, investita cu titlu ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca ANDREI_oni ANDREI_oni va rog sa imi spuneti care sunt caile de incetare a unui contract de munca, pe perioada nedeterminata, in cazul unui functionar public? (vezi toată discuția)