avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Depunere declaratie impozit pe profit peste termenul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Depunere declaratie impozit pe profit peste termenul scadent

nu stiam asa ca nu am facut declaratia de impozit pe profit,nu sunt platitoare de tva,nu am punct de lucru deschis,intrebarea mea mai pot sa o depun in mai si platesc amenda?!cat?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 18:23, 20 Aprilie 2013
Buna ziua,

Puteti depune oricand. Cuantumul amenzii il gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate pfa in ue valiway valiway Buna ziua Va rog sa-mi transmiteti daca stie cineva modul in care este reglementata activitatea unei PFA intr-un alt stat membru UE: daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)