avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident auto

am avut un accident auto cu neacordare de prioritate cu vatamare corporala,din care am 40 de zile medicale,iar cel care a produs accidentul nu vrea sa dea nimic,pentru recuperarea daunii atat fizice si distrugerea masini.Ce trebuie sa fac mai departe,mai este inca o persoana cu 30 de zile medicale...va rog datim un sfat.multumesc
Cel mai recent răspuns: lucian33 , utilizator 20:43, 20 Aprilie 2013
Mergeti la politie depuneti plangere penala specificati acolo ca va constituiti parte civila si solicitati daune materiale si morale al carui cuantum o sa-l precizati ulterior.
Puteti merge si la asigurator dar mare lucru nu obtineti in momentul acesta, daca dosarul ajunge in instanta veti obtine o despagubire justa.
va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco in caz de deces andreea-stan andreea-stan Buna seara! In urma cu doi ani , cu masina unei firme s-a produs un accident soldat cu decesul pasagerului din dreapta. Soferul nu a patit nimic iar casco ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan nicoledinis nicoledinis am fost implicata intr-un accident rutier,provocat de un sofer cu alcoolemie 1,36 in aerul expirat. as dori sa stiu daca nu tb retinut de politie? la 2 ore de ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala, plata spitalizare victima neasigurata mary7 mary7 Doresc un sfat specializat. Un tinar a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a intrat in plin intr-un taxi ranind grav pasagerul din fata. Este internat la ... (vezi toată discuția)