Pe legea 290/2003 am obtinut o hotarare de evaluare, in dosar, sunt 3 beneficiari ai acestei sume. Cei 3 beneficiari sunt: 1 refugiat si 2 urmasi ai celuilalt refugiat, decedat actualmente. Cei 3, nu se inteleg la "imparteala", ficare dorind cat mai mult, intrucat banii nu pot fi ridicati fara a prezenta un document oficial - notar, instanta- care sa stabileasca cotele ce revin fiecaruia, ma pot adresa instantei sa cer repartizarea sumei pe cote? Cum? Va multumesc mult!
Nu m-ati inteles bine, suntem 2 frati ce avem certificat calitate mostenitor dupa tatal nostru decedat, acesta fiind refugiat si unchiul nostru, frate cu tata, refugiat si el, practic, suma respectiva revine celor 2 refugiati, tatal decedat si unchiul in viata, intrucat nu ne putem intelege normal, sa impartim suma in cote, instanta o poate face?
Sunt doua mesaje pentru ca intre ele fusese postat un raspuns la alta intrebare, pe care l-am sters. N-am sters si raspunsul userului, deoarece cred ca aduce clarificari in plus.
Mostenire
DANDA
Buna ziua,
Voi incerca sa fiu cat mai clara pt ca am mare nevoie de un sfat autorizat. Cand tata a decedat nu era casatorit, deci toate bunurile ii ... (vezi toată discuția)