avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Un sfat va rog
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Un sfat va rog

Pe legea 290/2003 am obtinut o hotarare de evaluare, in dosar, sunt 3 beneficiari ai acestei sume. Cei 3 beneficiari sunt: 1 refugiat si 2 urmasi ai celuilalt refugiat, decedat actualmente. Cei 3, nu se inteleg la "imparteala", ficare dorind cat mai mult, intrucat banii nu pot fi ridicati fara a prezenta un document oficial - notar, instanta- care sa stabileasca cotele ce revin fiecaruia, ma pot adresa instantei sa cer repartizarea sumei pe cote? Cum? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 27 Februarie 2009
Nu m-ati inteles bine, suntem 2 frati ce avem certificat calitate mostenitor dupa tatal nostru decedat, acesta fiind refugiat si unchiul nostru, frate cu tata, refugiat si el, practic, suma respectiva revine celor 2 refugiati, tatal decedat si unchiul in viata, intrucat nu ne putem intelege normal, sa impartim suma in cote, instanta o poate face?
:offtopic:

:hm: Chiar nu mai inteleg nimic din ce postati?

Sunt doua mesaje pentru ca intre ele fusese postat un raspuns la alta intrebare, pe care l-am sters. N-am sters si raspunsul userului, deoarece cred ca aduce clarificari in plus.
Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri la intrebarile anteriore, rog analizati wap54 wap54 Beneficiem de despagubiri pe legea 290. speta este in felul urmator: au fost 2 frati, unul care a decedat si avea varsa de 19 ani in momentul refugiului, altul ... (vezi toată discuția)
Mostenire DANDA DANDA Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai clara pt ca am mare nevoie de un sfat autorizat. Cand tata a decedat nu era casatorit, deci toate bunurile ii ... (vezi toată discuția)
Succesiune _ partaj _ iesire din indiviziune istanmoni istanmoni Buna seara ! Intai am sa va expun situatia de fata si la sfarsit o sa va adresez intrebarile. Tatal meu a decedat de curand (40 de zile). Suntem 3 frati ... (vezi toată discuția)