avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare produse din productie proprie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare produse din productie proprie

Am o inteprindere individuala vanzari legume fructe si flori, as vrea sa stiu daca la punctul de lucru declarat pot vinde si legume produse de mine pe certificat de producator va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:46, 20 Aprilie 2013
Da, se poate. Aveti grijă să aveţi permanent copii după documente la dumneavoastră în cazul unor controale efectuate de autorităţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare flori produse de mine og.geo og.geo Buna ziua, Am nevoie de un sfat..... Am o florarie(inteprindere individuala) si 60% din flori le cumpar de la diverse depozite.....cele 40% as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Vanzare online seminte de legume si flori shtiuk shtiuk Bună ziua! De cativa ani am reusit impreuna cu familia sa realizam o mica gospodarie la tara. Am fost pasionati sa strangem soiuri de legume si flori ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii pentru un producator agricol adryanoo_boy adryanoo_boy Buna seara ,sunt producator agricol si as dori sa pot vinde fructe si legume si in extrasezon , in special vara si toamna , insa am nevoie de o forma de ... (vezi toată discuția)