avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecarea unui dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecarea unui dosar

este posibil ca dupa ce primaria a dat in judecata un titlu de proprietate,sa dea in judecata inca un titlu dupa cateva termene,in cadrul aceluiasi proces?
Cel mai recent răspuns: ghitab , utilizator 14:01, 21 Aprilie 2013
Incercati sa precizati clar intrebarea deoarece nu se intelege nimic.
am un lot de pamant care este cuprins in doua titluri de proprietate.Primaria a dat in judecata titlul de proprietate emis mai recent,de 1800mp iar dupa un timp,respectiv la cateva termene de la deschiderea procesului,a dat in judecata si celalalt titlu dar fara sa deschida un alt proces,ci in cadrul celui deja existent.deci,practic si-a modificat actiunea in sensul ca solicita nulitatea ambelor titluri,deci nu numai a primului titlu pentru care am fost dati in judecata.Acest lucru este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj buna ziua ! daca ma poate lamuri cineva ...va multumesc !.....situatia este in felul urmator ..primaria a actionat in judecata pe cei trei mostenitorii ai ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj Salut! Am următoarea speță. Am acționat în instanta primăria și comisia locala pt anularea titlu de proprietate și procesul verbal ce a stat la baza ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu de proprietate ziman ziman O ruda de a mea a facut, cu legea 18, incepand din 95 si pana in 2 mii, 3 titluri de proprietate care de fapt contin toate pamantul lasat de bunica. Unul, ... (vezi toată discuția)