Buna seara .
Sotia mea a urmat cursuri de Make-up artist la o scoala din Bucuresti , cursul a fost destul de costisitor pentru noi si ne-am pus mari sperante in el . A durat in jur de 9 luni de zile , la sfarsitul lui a primit diploma de absolvire , in clipa aceea surpriza ! Pe diploma nu era trecut codul meseriei de "machior" ( Machior - Cod COR: 514107 ) , era trecut codul meseriei de cosmetician ( Cosmetician - Cod COR: 514102 ) . Sotia mea a fost din nou la scoala in ianuarie 2013 si cei de acolo si-au recunoscut greseala si au promis ca se va remedia in cel mai scurt timp . Acum , discutand si cu alte colege care au urmat acel curs , sotia mea a aflat ca diploma va ramane asa . Intrebarea mea este , unde putem depune reclamatie ? Multumesc anticipat .
Multumesc , astazi la ora 17.00 sotia mea va merge din nou la scoala cu cateva din colegele ei sa discute cu cei de acolo , vedem ce se va intampla in continuare . O zi buna va doresc .
Cod cor inexistent
ramo1987
Buna seara!
Am si eu o nelamurire. Urmeaza sa fac un curs si mi s-a spus ca o sa primesc o diploma de participare eliberata de firma care organizeaza aceste ... (vezi toată discuția)
Studii medii
radu577
Buna seara,
Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)