buna , sint mama a 2 copii imi cresc singura copii ,.copilul cel mic a fost recunoscut de un barbat care nu este tatal biologic a celui mic ,la ora actuala sint ii proces pt stabilire minor tatal fictiv doreste sa aiba custodia copilului eu am dosar penal art 215 am primit cu suspendare si acum sint si exzecutata silit nu am nici un venit., -intrebarea mea este referitor la stabilirea minorului, pot pierde procesul avind ii vedere ca am avut dosarul penal si exzecutarea silita ?poate aveti un sfat pt mine , sa nu pierd custodia celui mic va multumesc
Doamna, nu minorul il stabiliti, ci domiciliul lui.
Cu ce il veti creste si unde ? Daca aveti conditii, puteti contesta in instanta recunoasterea paternitatii, veti ramane singurul parinte.
Raspunsul la intrebarea dvs depinde de probele care se vor face de ambele parti in dosar, de concluziile anchetei sociale de la ambele domicilii (al dvs si al tatalui), de audierea martorilor, etc.
Teoretic condamnarea nu are nimic de-a face cu stabilirea domiciliului minorului.
Va aprecia instanta tinand seama de interesul superior al minorului unde are conditii mai bune de crestere si educare.
Ce pot face
horisti
buna am o mare problema va rog sa ma ajuta-ti sint mama a 2 copii primul a fost cu fostul meu sot, am divortat de el si dupa o aventura am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)