avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire domiciliu minor- autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire domiciliu minor- autoritate parinteasca

buna , sint mama a 2 copii imi cresc singura copii ,.copilul cel mic a fost recunoscut de un barbat care nu este tatal biologic a celui mic ,la ora actuala sint ii proces pt stabilire minor tatal fictiv doreste sa aiba custodia copilului eu am dosar penal art 215 am primit cu suspendare si acum sint si exzecutata silit nu am nici un venit., -intrebarea mea este referitor la stabilirea minorului, pot pierde procesul avind ii vedere ca am avut dosarul penal si exzecutarea silita ?poate aveti un sfat pt mine , sa nu pierd custodia celui mic va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:30, 23 Aprilie 2013
Doamna, nu minorul il stabiliti, ci domiciliul lui.
Cu ce il veti creste si unde ? Daca aveti conditii, puteti contesta in instanta recunoasterea paternitatii, veti ramane singurul parinte.
Raspunsul la intrebarea dvs depinde de probele care se vor face de ambele parti in dosar, de concluziile anchetei sociale de la ambele domicilii (al dvs si al tatalui), de audierea martorilor, etc.

Teoretic condamnarea nu are nimic de-a face cu stabilirea domiciliului minorului.

Va aprecia instanta tinand seama de interesul superior al minorului unde are conditii mai bune de crestere si educare.

Ce varsta are minorul?
3 ani este destul de mic
Cu ce bani cresteti copiii? Se va intreba si instanta asta.
E greu de zis...
Varsta minorului il duce catre dvs. Dar daca va muri de foame...
Incercati sa va angajati si rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire custodie pentru copilul a doi concubini ionutz_86 ionutz_86 Buna ziua, Doresc o lamurire, va rog, in urmatoarea speta: Concubini (ambii pana in 30 ani), au un copil de 1 an si jumatate. Copilul poarta numele ... (vezi toată discuția)
Ce pot face horisti horisti buna am o mare problema va rog sa ma ajuta-ti sint mama a 2 copii primul a fost cu fostul meu sot, am divortat de el si dupa o aventura am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita minor daniella28 daniella28 care este dreptul uni tata de vizita in timpul unui proces,pana la definitivare,cate zile,cate ore,daca tatal se poarta si urat si ameninta si santajeaza ca nu ... (vezi toată discuția)