avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pentru partaj cum trebuie sa procedez in cazul in care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pentru partaj cum trebuie sa procedez in cazul in care solicit ajutor judiciar din patea statului pentru taxa de timbru,am ramas fara serviciu si nu pot plati aceasta taxa.

ce documente trebuie sa prezint?
si cum ar trebui sa prezint cererea si unde trebuie sa o depun.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:12, 22 Aprilie 2013
Cererea se formuleaza in scris, in fata instantei care judeca partajul, la termenul de judecata. Solicitati ajutorul public judiciar sub forma scutirii de la plata taxei de timbru. Instanta se va pronunta prin incheiere data in camera de consiliu.

Veti depune declaratie pe propria raspundere in legatura cu faptul ca nu ati mai beneficiat de ajutor public in ultimele 12 luni, certificat fiscal in sensul ca nu realizati venituri, facturi de plata a utilitatilor si alte acte pe care le considerati necesare (de ex: acte medicale)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privind aplicarea legii 146/1997 Nina1 Nina1 Pentru indicarea valorii masei de impartit intr-un proces de partaj bunuri comune instanta a pus in vedere indicarea valorii pentru achitarea taxei de timbru ... (vezi toată discuția)
Partaj ivanka82 ivanka82 Buna ziua, vreau sa divortez si sa fac partajul, insa am aflat ca taxa de timbru este de 3% din bunuri. Daca nu am bani pentru a plati aceasta taxa, am ... (vezi toată discuția)
Cerere de ajutor judiciar Nina1 Nina1 Buna seara, Intr-un proces de partaj bunuri comune pot folosi cerere de ajutor judiciar daca nu am venituri? Cu stima (vezi toată discuția)