avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCMUN 2011-2014
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCMUN 2011-2014

Buna dimineata,

Va rog sa-mi spuneti daca s-a aprobat contractul colectiv de munca pt anii 2011-2014. Stiu ca inital nu fusese aprobat, prin urmare, nici eu nu am mai facut nimic in acest sens. Acum insa ma gandesc la posibilitatea unui control de la ITM si as vrea sa fiu in regula cu el.
Intelesesem ca o alta varianta pt a fi ok in cazul unui control, este ca angajatii sa semneze ca nu doresc negociererea unui nou contract, insa as dori sa-l avem totusi.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 22 Aprilie 2013
Acel CCMN invocat de dvs nu are nicio valabilitate .. prin urmare, nu se poate invoca pentru a se obtine anumite drepturi stipulate in acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca mykes mykes este adevarat ce imi scriu cei de la firma,firma care anul acesta si-a inchis activitatea? \"Dupa cum bine stiti, Contractul Colectiv de Munca la Nivel ... (vezi toată discuția)
Despre ccmn teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos ,contractul colectiv de munca unic la nivel national 2011-2014 mai este valabil ?Care este CCMN in baza caruia se acorda salarii ... (vezi toată discuția)
A fost denuntat sau nu ccmun? fluturas79 fluturas79 Bună ziua! Mi s-a respins de către ITM cererea de înregistrare a contractului colectiv la nivel de unitate, pe motiv că nu am trecut nici în adresa de ... (vezi toată discuția)