avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avize necesare autorizatiei de functionare a punctului ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avize necesare autorizatiei de functionare a punctului de lucru de la primarie

Pentru autorizatia de functionare a punctului de lucru de la primarie am nevoie aviz de la DSV,pompieri ,mediu etc mentionez ca la puctul de lucru vand legume fructe si flori. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:31, 22 Aprilie 2013
Informatii neesare gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Avize necesare deschidere punct lucru anamstroe anamstroe Buna ziua! Deschidem un punct de lucru : un mic aprozar (20mp), cu vanzare cu amanuntul legume- fructe. avem deocamdata un singur angajat, care e si ... (vezi toată discuția)