avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea unui autovehicul aflat sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea unui autovehicul aflat sub influenta alcoolului

Atunci cand in urma unui accident nu a avut loc avarierea altui autovehicul, sau ranirea vreunei persoane, insa soferul autoturismullui implicat in accident a consumat bauturi alcoolice, iar la testarea aerului expirat a iesit alcoolemia 0,65 %, cum se va incadra fapta lui, si ce incadrare juridica va avea?(Inca nu se stiu rezultatele analiz de sange)
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 15:52, 27 Februarie 2009
infractiunea de conducere in stare de ebrietate angajeaza raspunderea penala a faptuitorului.
Exista aceasta posibilitate .Reveniti cu valorile alcoolului din sange.

"Subiect: Conducerea unui autovehicul aflat sub influenta alcoolului"=D>

Masina mea consumanumaibenzina=D>
Este infractiune, insa daca voi cunoaste valorile de la analiza probelor biologice, va voi putea da mai multe detalii.Urmariti si alte intrebari de acest fel si veti avea mai multe informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut tibuleac tibuleac Mi-a fost retinut permisul pt consumul de alcool,e si normal dar vreu sa stiu dak se poate sa mi-l anuleze din cauza alcoolemiei care am avuto adica 2,31 in ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan = anulare permis? rafaell222 rafaell222 buna ziua.am o problema care ma streseaza f mult.in urma cu 2 zile am fost prins la volan dupa ce am baut cateva pahare cu vin.rezultatul la etilotest a fost ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului - refuz etilotest, efectuarea probei biologice robert1991 robert1991 Pe 30.12 .2012 am fost oprit de politia locala ,fiind suspect pentru consum de alcool care a chemat politia rutiera pentru a mi se prelua probe .Am refuzat ... (vezi toată discuția)