avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere din oficiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere din oficiu

Buna. Acum aproximativ 1 luna am fost la CAS sa-mi depun decizia de impunere pentru ceva venituri in 2010. Am ajuns acolo cu decizia de la finante. Am avut venit net 826 de lei bani primiti de la un site romanesc cu reclame publicitare pe pagini web.

Domnul de la ghiseul CAS a spus ca nu imi poate calcula cat trebuie sa platesc pentru ca nu apare pe decizia de impunere in ce luni a fost realizat acel venit, eu din cate imi amintesc a fost realizat in maxim 3 luni. El a spus ca trebuie sa calculeze pe tot anul cu salarul minim pe economie si as ajunge undeva la 600lei de platit, ceea ce i s-a parut si lui absurd si a spus sa ii las pe cei de la finante sa se descurce si sa afle in luni am realizat acel venit. Acum 6 zile am primit decizie de impunere din oficiu si mi-a fost calculat pe 4 trimeste, eu avand sa platesc 396lei + 180 penalizari.

Eu nu pot demonstra in ce perioada am primit banii pentru ca acea firma nu mai exista si banii au fost virati in cont bancar care nu mai este activ.

Ce pot face in aceasta situatie? Cei de la finante sunt chiar asa incompetenti sa-mi afle lunile in care au fost realizate veniturile?

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri independente Mihai0908 Mihai0908 Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie mai greu de inteles asa ca voi incerca sa explic cat mai bine. Sunt student iar in timpul liber realizez de acasa niste ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere 2019 - pfa norma de venit DragosCojocariu DragosCojocariu Buna ziua, Mi-am facut un PFA cu norma de venit in mai 2018 si atunci mi s-a spus ca la inceputul anului 2019 voi primi decizia de impunere cu sumele pe care ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala anul 2015 Vion Vion Buna ziua, Prin intermediul spatiului virtual ANAF am primit acum câteva zile “decizia de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări ... (vezi toată discuția)