avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizie de impunere 2019 - PFA norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizie de impunere 2019 - PFA norma de venit

Buna ziua,
Mi-am facut un PFA cu norma de venit in mai 2018 si atunci mi s-a spus ca la inceputul anului 2019 voi primi decizia de impunere cu sumele pe care trebuie sa le platesc pentru veniturile din 2018.
Nu am primit deocamdata nimic acasa, deci as vrea sa stiu daca voi primi asa ceva? Avand in vedere ca sunt cu norma de venit, teoretic pot sa-mi calculez cat ar trebui sa platesc, dar as prefera sa stiu exact cat trebuie sa platesc.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:44, 28 Ianuarie 2019
Acum este in vigoare declaratia unica si nu mai primiti acasa decizii de impunere. Odata completata decaratia unica, va arata acolo si cat aveti de plata si pana la ce termen.
Pentru anul trecut, daca nu stiti cum se calculeaza, mergeti de urgenta si va spun cei de la ghiseul de la finante cat aveti de plata si o si faceti pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass , impozit if cristy1110 cristy1110 1. Suntem doua persoane pe IF . am facut declaratiile unice pentru amandoi pe 2018 si 2019 , au fost validate , au iesit recipisele . Cum platesc impozitul ... (vezi toată discuția)
Declaratia d220 si declaratia unica iuliana1966 iuliana1966 Buna ziua Eu am un pfa si in ianuarie am depus declaratia d220. Dupa aceea mi s_ a spus ca trebuie sa depun si declaratia unica pe care am depus_o fiind ... (vezi toată discuția)
Plata contributie anaf pentru pfa norma de venit WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua. Am infiintat un PFA pe norma de venit in 2019 in septembrie, in Bucuresti si am inchis-o in martie 2020. Acest PFA a avut doar o incasare in ... (vezi toată discuția)