avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare datorii salariale
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare datorii salariale

Buna ziua

Sotia mea are de recuperat de la firma la care a fost angajata pana a intra in concediu de crestere copil aproximativ 6 salarii. Am dat in judecat firma respectiva si am obtinut hotarare definitiva in urma careia putem merge la executor judecatoresc.
Am fost la un executor care ne-a zis ca firma respectiva si-a schimbat sediul si de asemenea tot ce a fost pe firma respectiva a fost trecut pe alta firma .

Mai avem vreo sansa sa recuperam banii care ni-i datoreaza firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:53, 22 Aprilie 2013
Aveti posibilitatea sa faceti plangere penala, este infractiune neplata drepturilor salariale castigate in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. care isi schimba anual proprietarul, administratorul dar si sediu-pentru a fugii de raspundere ContSters241026 ContSters241026 Am castigat in instanta ,,Tribunal ,, impotriva firmei ,,RRRR, un proces civil recuperare drepturi salariale si concediu de odihna in valoare de 23000 lei. ... (vezi toată discuția)
Am castigat un proces pentru recuperare drepturi salari neplatite ce pot face in continuare? fostul patron refuza hotararea instantei ContSters241026 ContSters241026 Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta la plata sumei de 2800 lei către reclamantă, reprezentând drepturi salariale pe lunile aprilie şi mai 2011. ... (vezi toată discuția)
Hotarare drepturi salariale oroles2010 oroles2010 Salutare! Mama mea are o hotarare definitiva prin care fosta firma este obligata sa ii plateasca drepturile salariale pentru doua luni (firma si-a inchis ... (vezi toată discuția)