avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... furnizor telefonie cere plata restantelor cf contract ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

furnizor telefonie cere plata restantelor cf contract semnat in fals de alta persoana

buna ziua.de vreo trei ani primesc telefoane acasa de la cosmote si mai nou de la o firma de recuperare pentru un contract incheiat cu ei.problema este ca eu nu am semnat niciodata un contract cu cosmote.astazi am intrat si in posesia contractului respectiv intradevar sint datele mele dar semnatura nu imi apartine.contractul este semnat in trei locuri cu trei semnaturi diferite.ce pot face in continuare?multumesc anticipat ptr.raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:12, 22 Aprilie 2013
Doamna,

puteti cere anularea contractului, sau puteti astepta sa fiti chemata in judecata de firma respectiva si sa va inscrieti in fals in cadrul acelui proces, aratand ca semnatura de pe contract nu va apartine.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda leusan leusan Soacra mea a decedat.Sunt doi mostenitori.Au acceaptat mostenirea.Unul dintre ei a stat acolo cu ea dar nu a ajutat-o cu nimic.de totul ne-am ocupat ... (vezi toată discuția)
Demisie intocmita si semnata in fals plus decizie semnata in fals ContSters99540 ContSters99540 in timpul unui proces de derepturi banesti, firma parata, prezinta drept probe, o demisie intocmita si semnata in numele meu dar si o decizie de incetare a ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe contract de credit in executare silita mericica mericica Buna ziua! la o executare silita la BEJ, pe contractul de credit atasat la documentatia aferenta , desi este mentionat ,,conform cu originalul,\", la ... (vezi toată discuția)