avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire psihica in domeniul public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire psihica in domeniul public

Ce se poate face in situatia cand o sefa contabila dintr-un spital public,fara motiv ii ia lucrarile unei economiste,subalterne,pe care le repartizeaza altei persoane,doar pentru ca are opinii divergente cu acea persoana.Tot timpul o agreseaza psihic prin diverse expresii si cuvinte urate pe cea careia i-a luat lucrarile?

Alte discuții în legătură

Codul etic in spital Arisandy Arisandy Intr-o sectie de spital lucreaza o asistenta cu tulburari psihice care perturba de fiecare data cand e de garda toata activitatea sectiei, face acuzatii ... (vezi toată discuția)
Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei care sunt ... Hobitzi Hobitzi Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei Care sunt mai concret limitele în discuții publice și cum e bine să procedăm, când disputa este ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere bobogeta bobogeta Buna seara! Decizia de concediere este nula ,daca este trecuta o alta functie decat cea pe care o ocupam la data emiterii acesteia ?Functia pe care o ocupam ... (vezi toată discuția)