avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anti reclamatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anti reclamatie

Buna ziua tuturor,

Puteti spune, cei care stiti, care este baza legata ptr. a forta o institutie sa divulge cine sta in spatele unei reclamatii?
S-a facut control, nu s-a gasit nimic din cele reclamate, ci dimpotriva totul a iesit ok, dar reclamagiul insista prin tot felul de mizerii sa-si atinga scopul de a face rau, iar institutia spune ca nu poate divulga identitatea reclamagiului, dar stiu ca exista un text de lege care trebuie pus in fata juristului institutiei.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Control sanatate publica sabrina__cr sabrina__cr Cand am sosit acasa m-am trezit la usa u o citatie de la directia de sanatate publica compartimentul control in sanatate publica spunand ca trtebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Pareri concurs avocatnet.ro Gavril Gavril Am postat mesajul asta si la concursuri, insa ma vad nevoit sa fac un topic la aceasta chestiune, mai ales ca se incadreaza mult mai bine la aceasta sectiuni. ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme cu vecinii de bloc/cartier anomaramon anomaramon As avea nevoie de indrumare in urmatoarele probleme: - una din caile de acces de la blocul in care locuiesc, catre bulevardul principal, reprezinta o alee, ... (vezi toată discuția)