Buna ziua. Am gasit in usa o citatie de la Politie, mentionandu-se ca sunt chemata la audieri in calitate de martor. M-a socat departamentul care ma cheama la audieri - BCCO. Pe citatie era un numar de telefon, probabil al unui agent, la care am sunat sa cer mai multe informatii. Am intrebat care e obiectul dosarului insa nu mi-a spus decat ca vor sa imi arate ceva si ca nu dureaza mai mult de 10 minute. Evident ma voi duce pt ca nu vreau sa platesc amenda judiciara insa incertitudinea asta ma streseaza. Ca martor poti fi acuzat ulterior de ceva?
Nu e cazul, ca evident voi spune tot ce stiu, daca stiu ceva. Dar m-a socat ideea de BCCO. Inteleg ca nu imi pot spune nimic prin telefon, voi afla cu ocazia audierii care e obiectul dosarului, fapta etc. Ideea e ca am lucrat la o Fundatie pana anul trecut si mereu au existat banuieli in ceea ce priveste modul in care au gestionat finantarile nerambursabile primite. Am plecat de acolo in conditii nu tocmai amiabile, plus ca i-am dat in judecata pt neplata salariilor cu tot cu sechestru asigurator pe bunuri. Ma gandesc ca BCCO investigheaza astfel de fapte....
Droguri???? Deci m-am tot gandit si razgandit in cursul zilei si nu imi vine in minte nimic care sa aiba legatura cu departamentul acesta. Am 27 de ani si am dus mereu o viata introvertita, nu am anturaj de niciun fel. Singurul lucru care mi-a trecut prin minte e faptul ca am lucrat la o fundatie unde existau suspiciuni de deturnare de fonduri europene. Atat.