avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie de la BCCO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie de la BCCO

Buna ziua. Am gasit in usa o citatie de la Politie, mentionandu-se ca sunt chemata la audieri in calitate de martor. M-a socat departamentul care ma cheama la audieri - BCCO. Pe citatie era un numar de telefon, probabil al unui agent, la care am sunat sa cer mai multe informatii. Am intrebat care e obiectul dosarului insa nu mi-a spus decat ca vor sa imi arate ceva si ca nu dureaza mai mult de 10 minute. Evident ma voi duce pt ca nu vreau sa platesc amenda judiciara insa incertitudinea asta ma streseaza. Ca martor poti fi acuzat ulterior de ceva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:57, 22 Aprilie 2013
E ceva legat de crima organizata.
Se pare ca si ei au suspiciuni daca va cheama.
Vor incerca sa va stoarca de informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor - suspect - retragere declaratie Marius_Andrei Marius_Andrei Bună seara, Acum patru luni am fost chemat la sediul BCCO ca martor într-un caz de trafic de droguri. Practic am declarat că am achiziționat de la o ... (vezi toată discuția)
Am primit o citație prin care sunt chemat în calitate de "martor" într-un dosar penal, la secția de politie. este vreo posibilitate să mi se schimbe calitatea din martor în altceva? robii0129 robii0129 Buna seara! Am primit o citatie prin care sunt chemat in calitate de \"martor\" intr-un dosar penal, la sectia de politie. Este vreo sansa sa mi se schimbe ... (vezi toată discuția)
Proces penal dupa 5 ani frostyrca frostyrca De ce dureaza atat inceperea unui proces pentru trafic de droguri , pe scurt acum 5 ani am fost arestat si am dat declaratii la parchet din cauza unui prieten ... (vezi toată discuția)