Buna ziua.
Am si eu o problema si nu stiu cum as putea proceda legal. Imi cer scuze daca nu am incadrat intrebarea la forumul care trebuia dar eu o consider o problema de familie si va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Fiica mea este sportiva. Impreuna cu echipa si profesorul de sport, care este si antrenorul echipei participa frecvent la turnee sportive si de doua ori pe an au program de catonament. Antrenorul lor este cam iresponsabil in senul ca de fiecare data consuma bauturi alcoolice, iar la ultimul turneu le-a lasat singure, el fiind la baute cu observatorul, iar fetele au fost agresate verbal de niste indivizi dubiosi. La sesisarea cuiva, a venit si Politia dar nu s-a lasat cu amenzi deoarece totul se petrecea intr-un orasel mic si din cate am inteles Politia i-a lasat sa scape pe indivizi cu avertisment verbal. Problema mea este urmatoarea. As dori sa ma adresez directorului scolii pentru a lua masuri impotriva profesorului. Din pacate e cuvantul fetelor impotriva cuvantului profesorului. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? In plus daca pot cere conducerii scolii si in virtutea carei legi sa imi raspunda oficial la cerere daca s-au luat sau nu masuri impotriva antrenorului. Va multumesc anticipat.
Eu va sfatuiesc sa mergeti la scoala sa depuneti o sesizare scrisa in care sa mentionati cele intamplate, sa treceti adresa dumneavoastra si sa mentionati in cerere ca asteptati raspuns in scrisla sesizare.Cereti si un numar de inregistrare la sesizare cand o depuneti.Dupa o discutie in prealabil cu directorul scolii puteti merge si la inspectoratul scolar de care apartineti sa-i sesizati si pe acestia.Mult succes.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Sport-ÎnvĂȚĂturĂ
Mădă.6
Un băiat de 18 ani este atlet în cadrul unui club sportiv. După ce a obținut titluri importante (ce mai important-Campion European la Alergare Montană) ... (vezi toată discuția)
Dilema
nicki
Problema mea este urmatoarea:
Sunt profesor, iar la una din clasele la care am predat, dirigintele, fara a avea acordul meu verbal sau scris, inainte de ... (vezi toată discuția)