avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme grave la scoala Mircea Santimbreanu sector 5
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme grave la scoala Mircea Santimbreanu sector 5

Buna dimineata unde ne putem adresa ,am facut sesizari atat Dnei Diriginte cat si la Dnl Director al scolii unde invata fiul meu au in clasa 4 colegi cu probleme grave de comportament bat copii derajeaza orele am facut sesizari atat verbal cat si in scris dar degeaba cele doua persoane mentionate mai sus efectiv nu ii intereseaza astept un raspus sau un sfat mulutumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:13, 14 Noiembrie 2018
Puteti sesiza Inspectoratul scolar judetean in scris, cu nr. de inregistrare/ data mentionand interventiile dvs. anterioare la director si diriginta.
nu e un raspuns juridic, dar: luati-va copilul de acolo. ce puteti face e una, cat dureaza e altceva. scolile nu prea mai pot face mare lucru, iar profesorii se uita la cei care ii platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)
Profa de mate Mikisoara Mikisoara Am i fiica elevă în clasa a 7 .Un copil bun bine educat si cu multe probleme se sanatate peste care a trecut acum mulțumim lui dumnezeu .profesoara se mate ... (vezi toată discuția)
Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)