avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reduceri ale taxelor pentru masina daca am handicap.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reduceri ale taxelor pentru masina daca am handicap.

Buna ziua,
Am handicap accentuat dovedit cu certificat permanent(scurtare la un picior).Vreau sa imi cumpar masina dar nu e nevoie sa fie adaptata pentru handicap.As dori sa aflu care sunt reducerile de care pot beneficia in cazul acesta-imprumut bancar(pentru a cumpara masina),impozit,asigurare.

Alte discuții în legătură

Impozit auto adyiah adyiah buna. sunt persoana cu handicap accentuat,detin o masina dar nu beneficiez de reducere de impozit. din cate am inteles ,masina trebuie sa fie adaptata tipului ... (vezi toată discuția)
Imprumut pentru persoane cu dizabilitati Margareta666 Margareta666 Buna ziua! Sunt incadrata in gradul II de invaliditate(am un picior mai scurt:\">). Am aflat de la un coleg nevazator(cu gradul I)ca pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)
Vârstă și stagiul de cotizare handicap ulterior lizyca1961 lizyca1961 Bună ziua.Sunt născută în 3 decembrie 1961. In anul 2011 am ieșit în pensie de invaliditate grad 2 cu 30 ani și 6 luni vechime in munca.In anul 2014 am ... (vezi toată discuția)