avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... diferenta de suprafata intre masuratorile cadastrale ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

diferenta de suprafata intre masuratorile cadastrale si cea rezultata din actele de proprietate

vreau sa cumpar un teren iar in cf suprafata este mai mica ca cea reala si ca cea inscrisa in actul de proprietate, mentionez ca terenul nu a suferit alte modificari iar terenurile invecinate sunt delimitate. Ce as putea sa fac sa imi apara pe contractul de vanzare- cumparare toata suprafata?
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 16:02, 22 Aprilie 2013
Formularea din contractul de vanzare va fi urmatoarea:
teren în suprafaţă de _____ mp (conform actelor de proprietate), respectiv, cu o suprafaţă de _____ mp (conform măsurătorilor cadastrale)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta suprafata in acte si din masuratori ghitaiulia2000 ghitaiulia2000 Buna ziua. Doresc sa cumpar o casa cu teren, dar diferenta intre suprafata din acte si cea din masuratori este foarte mare (cam 70% in plus). Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Probleme proprietate teren capella capella Detin un teren in suprafata de 1600 m2 asupra caruia am act de vanzare cumparare de 30 de ani.. Terenul a fost cumparat de parinti si acestia vor sa mi-l dea ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate tudorioan tudorioan nulitate relativa a unui contract de vanzare-cumparare... se vinde un teren in suprafata de 126 mp loc de casa (inexistenta constructie) in anul 1939, ... (vezi toată discuția)