avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vecin de cosmar - granituire - impartire costuri gard ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vecin de cosmar - granituire - impartire costuri gard despartitor

Acum trei ani vecinul meu m-a dat in judecata pt granituire,procesul s-a terminat anul acesta in februarie .Hotararea este definitiva in care se stabilesc punctele si limitele de granutuire (de fapt nu s-a modificat nimic fata de cea ce a fost acum trei ani, ne-am judecat trei ani degeaba).Am ridicat problema gardului, ca ar trebui s-o facem Am si picat de comun acord din ce sa-l facem, cum sa-l facem.Mi-a spus ca sa caut o firma pt executarea lucrarii.Am si gasit una, dar dupa parerea vecinului meu, frma respectiva lucreaza prea scump, am cautat alta, cu 20% mai ieftin.Nu- bine, sunt prea ieftini!!(dupa parerea vecinului meu. Totusi ar trebui sa facem lucrarea cu prima firma, dar sa mai caut si alte variante-- aceasta a fost raspunsul vecinului). Mi-am dat seama ca ma ia de fraier, de fapt nici nu are in gand ca sa facem gardul impreuna. Exista vreo legislatie in legatura cu cazul meu?Cheltuielile gardului nu se impart in mod egal?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 18:00, 22 Aprilie 2013
executati lucrare pe propria cheltuiala si apoi il actionat in instanta pentru partea lui din pret .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard facut pe proprietatea vecinului din greseala? marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard dupa ce terenul a fost parcelat, .erau semne pe parcela mea, dar ca sa fiu sigur am mai facut o masurare cadastrala care a ... (vezi toată discuția)
Se pot cere despagibiri in aceasta situatie ? Pompilui Avram Pompilui Avram Un vecin , a edificat un gard foarte scump inainte ca eu sa devin proprietar . Acum vrea sa imi ceara bani , o cota parte din costul acestui gard . Gardul a ... (vezi toată discuția)
Daca esti mic si sarac ,legile nu te mai apara.... ymonik_k ymonik_k Trebuie sa inaintezi catre Parchet un caz rasunator, pt a avea parte de toata atentia legilor din Romania?...am inaintat catre Parchet acum un an o plangere de ... (vezi toată discuția)