avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal nesemnat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal nesemnat

buna ziua,
pentru ca in fata mea circula o masina destul de incet am intrat in depasire si cand sa revin pe dreapta vad ca un politist iese dintr-o masina cu nr. de MS si-mi face semn de oprire. Opresc, si politistul imi cere actele spunand ca am depasit limita de viteza cu 32km. Dau actele si politistul imi spune sa raman in masina. Dupa cateva minute revine cu procesul verbal invitandu-ma sa-l semnez. I-am zis sa treaca la mentiuni faptul ca nu sunt de acord cu viteza specificata verbal si consemnata in procesul verbal si nici cu faptul ca sta la panda intr-o masina obisnuita (Logan caramiziu cu nr. de MS) si in final am zis ca nu semnez procesul verbal, fapt pentru care politistul mi-a urat o zi buna spunand ca imi trimite procesul verbal prin posta. Intrebarea mea este daca procesul verbal nesemnat de mine si fara ca politistul sa aiba un martor semnatar, poate fi contestat?, am sanse sa castig? (in cazul in care imi trimite procesul verbal prin posta) multumesc!
Orice proces verbal poate fi contestat in 15 zile de la data comunicarii .Puteti contesta si dvs. dupa ce primiti acasa PV si puteti dovedi cu martori ca nu ati depasit viteza ori sa solicitati filmarea unde apare autoturismul dvs. si viteza cu care ati circulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar alexxap2004 alexxap2004 Buna ziua, in cursul zilei de astazi m-a oprit potlitia rutiera. Agentul sustinea ca am depasit viteza cu 30km. Mi-a scris proces verbal, inregistrarea mi-a ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ContSters126381 ContSters126381 Buna ziua . Azi , dupa ce m-am pus in miscare din parcarea spitalului , am oprit la semafor fiind a doua masina iar in fata , ghiciti cine , masina politiei . ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera, posibilitate de anulare, posibil abuz din partea agentilor alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Astazi am fost oprit in trafic de un logan al politiei rutiere . Agentul a venit la mine fara sa fie cu toata uniforma ( fara cascheta) spunând un ... (vezi toată discuția)