avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale spatiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

spatiu

am inchiriat un spatiu comercial pt magazin haine noi
care ar fi urmatorul pas ?
avize ,aprobari etc?
Cel mai recent răspuns: alex1982us , utilizator 13:53, 23 Aprilie 2013
Urmeaza sa inregistrati contratul de inchiriere la ORC in vederea deschiderii sediului secundar, cu precizarea activitatilor pe care le veti desfasura.
Apoi veti solicita Primariei in raza teritoriala a careia se afla spatiul inchiriat, autorizarea functionarii acestuia.
Intre timp obtineti si casa de marcat pentru vanzarea produselor si gata.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
juridic dana, utilizator
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Autorizare mediu catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)
Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)