avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pe poluare- restituire pentru o masina ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pe poluare- restituire pentru o masina achizitionata in anul 2010

Se poate solicita restituirea taxei pe poluare pentru o Dacia noua achizitionata din Romania in anul 2010? Taxa s-a incasat in baza OUG 50/2008.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
rasca anca, utilizator
Cel mai recent răspuns: rasca anca , utilizator 13:44, 29 Aprilie 2013
Cu siguranta si aveti succes garantat, solicitati totodata si dobanda, nu de la data formularii cererii de restituire conform codului fiscal ci de la momentul platii acesteia, in acest sens s-a pronuntat Curtea de Justitie de curand.
Am gasit hotararea. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
rasca anca, utilizator
Intrebarea mea este daca pot folosi motivarea de la autoturismele second-hand si pt. cele noi, achizitionate din Romania. Nu am gasit practica pentru acest tip de speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto popescuadr1an popescuadr1an Buna ziua, Am achizitionat un autoturism second-hand in decembrie 2008 si am platit pentru acesta taxa de prima inmatriculare in data de 12.12.2008.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Taxa auto alex3x alex3x În 14 noiembrie 2011 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o decizie aşteptată cu mare interes în mediul juridic, decizie care putea avea ... (vezi toată discuția)
Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)