avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratie 010 SRL-D nou-infiintata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratie 010 SRL-D nou-infiintata

O societate nou infiintata a depus toate documentele necesare la ONRC, nimic inca la Administratia Financiara. Totusi, pe site-ul Ministerului de Finante, in urma cautarii dupa CUI, impozitul pe venit al microintreprinderii figureaza luat in evidenta chiar la 3 zile dupa inregistrare. Avand in vedere ca nu mai sunt alte modificari in luna, se mai depune 010 de inregistrare pentru luarea in evidenta a impozitului pe venit la Administratia sectorului in care-si are sediul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina_oprea , utilizator 00:35, 23 Aprilie 2013
Buna seara!
Nu se mai depune declaratia 010 la inceput,daca nu sunt modificari fata de ce a fost initial declarat la registru comertului.Datele se transmit de la ONRC la anaf la infiintarea societatii.Ulterior dac apar modificari depuneti 010.
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita edi02 edi02 buna ziua as dori daca se poate sa primesc un raspuns la urmatoarele 2 intrebari: -exista termen limita in cazul infiintarii unui srl(neplatitor de tva si 3% ... (vezi toată discuția)
Total confuz: formularele 010 si 112 teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Am un PFA din aprilie 2013 in sistem real. Nu am angajati. Vorbeam azi cu cineva care imi spune ca ar fi trebuit sa depun formularul 010 la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 Monicaluis Monicaluis Buna ziua, as avea nevoie de niste lamuriri si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Exact acum o luna mi-am infiintat o firma care deocamdata nu are ... (vezi toată discuția)