buna dimineata,am fost administrator si asociat unic la un srl care in 2009 am cesionat partile sociale altei persoane,am avut si un credit fara garantie la care s-a facut act de preluare in banca de catre noul administrator.In 2011 firma a intrat in insolventa si in alt proces am fost atras la raspundere solitar impreuna cu noul administrator la toate datoriile care le avea firma.Acum vad pe portal caci banca nea cerut incuvintarea executarii silite,la srl mie si sotiei,as vrea sa stiu daca nu este un lucru judecat deja,Multumesc.
Este "judecat deja" insolventa SRLului, insa in ceea ce va priveste ca persoana fizica vs. banca este foarte posibil sa nu se fi terminat obligatiile.
Curios este ca au cerut si executarea sotiei dvoastra. Sotia a semnat cumva bilete de aval la momentul cand ati luat creditul?
Atunci este grav. Pentru semnaturile puse pe acele bilete sotia va raspunde alaturi de dvoastra. Sunt mii de cazuri asemanatoare cu al dvoastra ...din pacate.
Bilet la ordin
OLY-OLY
Buna ziua! Am si eu o problema...poate ma ajuta cineva ...
Am cesionat o firma , iar pe vremea cand o aveam si mergeau toate bine am luat o linie de credit ... (vezi toată discuția)