Buna ziua,
Am dat bani cu imprumut de ceva ani, timp in care m-am luptat sa-i recuperez si nu am reusit. Nu am facut act notarial pentru ca il consideram prieten. In anul 2012, am reusit sa-l fac sa-mi recunoasca in scris ca imi datoreaza bani. Aceasta hartie nu a fost facuta la notar dar a fost data in fata unui martor.
Cum as putea sa recuperez banii avand in vedere ca nu am bani pentru instanta?
prin mediator de ce nu? Insa prin mediator tot trebuie sa fiti fata in fata si sa va intelegeti...adica sa gasiti o solutie de compromis si sa va plateasca....A cadea la intelegere cu el asa cum va spuneam include si posibilitatea de a apela la un mediator..de ce nu?! :)
Eu speram ca mediatorul sa-l convinga sa ne vedem la discutii fiindca asa zisul prieten nu ne mai raspunde la telefon. In hartia pe care am reusit sa o obtin se angajase ca ne restituie banii in sase luni dar in iunie anul acesta se implineste un an de la acel termen. Noi am scos banii din banca sa-l ajutam iar la data cand i-am dat banii ne-a spus ca ne da si dobanda aferenta. Eu as vrea sa obtin suma imprumutata (6000 lei) nici nu ma mai gandesc la dobanzile pierdute. Banii i-au fost dati in 2005, in valoare de 10000 lei dar am reusit sa recuperam 4000lei.
Certificare imprumut
madd
Buna ziua!
Am imprumutat unei cunostinte o suma de bani si de 3 ani tot incerc sa-i recuperez. Daca il conving sa semneze la notariat o declaratie prin care ... (vezi toată discuția)