avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort- costuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort- costuri

stiti cumva cam cat costa divortul la notar?
Divortul pe cale amiabila la notar se poate face daca sotii sunt prezenti la eliberarea certificatului de divort, la depunerea cererii pot fi reprezentati si prin procura autentica . Ei trebuie sa se inteleaga asupra numelui purtat dupa divort, daca exista minori cu privire la domiciliul acestora, la exercitarea autoritatii parintesti in comun, cheltuielile cu privire la cresterea si educarea acestora.
Divortul fara copii costa 500 de Ron + TVA, achitati la deounerea cererii si nereturnabili in caz ca partile se razgandesc si 1000 de RON + TVA pt divortul cu minori.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
ContSters250994, utilizator
Difera, depinde de notar.
Da asa este. Ce am specificat sunt preturi minime, cel Putin pentru Bucuresti. :)
Au crescut anul asta? Stiam preturi un picut mai mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort copii notar pati pati Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care este procedura in cazul unui divort cu copii la notar. Ce acte trebuie si in cat timp se poate finaliza? (vezi toată discuția)
Divort cu minori pe cale amiabila elea elea vrea sa divortez ,se poate divorta de comun acord la notar daca avem un copil minor eu nu am pretenti sa fac partaj vreau de cit sa ne intelegem programu la ... (vezi toată discuția)
Divorț Paleciuc Loredana Paleciuc Loredana Bună dimineața! Se poate divorța prin notar cu doi copii minori? Care sunt procedurile? Va mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)