In anul 1998 doi batrini ii fac un contract de intretinre fetei acestora si ginerului , fara a-si rezerva dreptul de uzufruct pe perioada vietii prin acest contract .
Dupa alti 9 ani cei doi batrini - Vasile si Irina ii actioneaza in judecata pe fiica- Ileana si ginerele- Ion acestora pentru rezilirea contractului de intretinere din vina ficei si a ginerului .
Acum maxima atentie : Cu trei zile inainte de a se da hotararea definitiva a Curtii de Apel craiova si prin care se respinge recursul inaintat de fiica si ginerele acestora , cei doi soti ii fac un contract de donatie prin notariat fiului acestora - Catalin pe bunurile care erau inscrise in contrcatul de intretinere , fara ca cei doi batrini sa cunoasca acest lucru .
Dupa circa un alt an de zile cei doi batrini - Vasile si Irina ( mentionez fara sa stie de existenta contractului de donatie ) obtin doua hotarari judecatoresti ( actiune in constatare ) prin care ii intraineaza fiului acestora- Nicolae ( fratele doamnei- Ileana de care am amintit ) terenul si bunurile care au revenit acestora dupa rezilierea contractului de intretinere .
Dupa alte citeva luni Catalin cel care avea contractului de donatie vinde prin act de vanzare cumparare unei persoane straine de familie toate bunurile ( care odata erau inscrise in contractul de intretinre si ulterior in contractul de donatie).
In prezent cel batrin - Vasile actioneaza in justitie pe fiica- Ileana , ginerele Ion , nepotul acestuia - Catalin pentru modificare carte funciara .
Cum vedeti rezolvata situatia tinand cont ca cel batrin - Vasile nu mai are calitate procesuala , fiul acestuia- Nicolae are doua hotarari judecatoresti , nepotul - Catalin al acestuia a vandut terenul unei alte persoane .
Se mentioneaza ca la dosarul aflat pe rol nu se vor face precizri ca terenul si bunurile in cauza au fost vandute prin contract de vanzare cumpare unei persoane straine de familie .
Si o ultima precizare la rol la primarie este inscris - Catalin - cel care a vandut prin contract de vanzare cumparare terenul si bunurile si in acelasi timp este inscris cu aceleasi bunuri si cel batrin - Vasile - inscris pe baza hotararii judecatoresti prin care a obtinut rezilierea contractului de vanzare cumparare .
Acum sa va vad cit sunteti de tari - e cea mai atre speta .
Astept rezolutii fundamentate .
Speţa îmi place. Ce nu îmi place este tonul pe care îl folosiţi la adresa noastră. De aceea, eu mă opresc aici. Nu cred că aveţi vreun temei să vă adresaţi în felul acesta:
Acum să văd cît sunteţi de tari - e cea mai tare speţă.
Eu unul nu mi-am propus niciodată să arăt cît sunt de tare. Nu văd de ce aş face-o acum.
...bai e cea mai tare speta ever...deci io nu mai pot posta vreo 2 zile de acu ca tra sa ma retrag in munti cu vreo 2 camioane de carti...poate mai vine cu mine careva vechi de pe forum sa gandim traba...