avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vanzare unei parti din proprietatea comuna a unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vanzare unei parti din proprietatea comuna a unui condominiu?

exista posibilitatea ca in cadrul adunarii generale sa se hotarasca vanzarea unei boxe din subsol catre un proprietar de apartament din bloc. daca da, cum ar trebui sa procedam? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:18, 23 Aprilie 2013
Conform Deciziei CCR 1514 / ian.2012.nici o parte din proprietatea comuna nu se poate vinde
Partea interesata in utilizarea unui spatiu parte comuna,poate solicita de la comitetul asociatiei o concesiune asupra acestui spatiu cu conditia de a avea acordul a 50% + 1 din proprietarii de pe scara si a proprietarilor direct afectati,
Este necesar incheierea unui contract autentificat ,prin care solicitantul sa dobandeasca strict dreptul de folosire parte comuna in schimbul unei sume lunare, trimestriale, anuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa subsol viorelrds viorelrds buna ziua ,am o boxa la subsol ,as dori sa imi fac intrare din spatele blocului .ce acte ,si daca am voie sa sparg peretele de rezistenta . (vezi toată discuția)
Amenajare beci bloc pmeli pmeli Daca vreau sa amenajez in beciul blocului o boxa pentru mine am nevoie de caordul vecinilor? (vezi toată discuția)
Uscatorul de la bloc violetasaramet violetasaramet Stau la parter si langa mine este uscatoria care nu se foloseste ca uscator ci ca magazie de cateva apartamente. Blocul are 19 apartamente iar proprietarii de ... (vezi toată discuția)