avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uscatorul de la bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uscatorul de la bloc

Stau la parter si langa mine este uscatoria care nu se foloseste ca uscator ci ca magazie de cateva apartamente. Blocul are 19 apartamente iar proprietarii de la 17 sunt de acord ca sa imi cedeze dreptul de proprietate asupra cotei ce revine fiecarui apartament din uscator in schimbul unor lucrari. Ceilalti 2 proprietari nu sunt de accor. Pana acum am vazut si auzit o multitudine de pareri. Unii spun ca se poate altii nu. Ultima informatie a fost sa-i dau in judecata pe cei 2 pentru stabilirea justei despagubiri. Nu stiu ce sa mai cred. Ma chinui de 2 ani ,fac hartii peste hartii, vecinii( cei 17 ) ma tot intreaba cand ma apuc de lucrari si eu nu stiu ce raspuns sa le mai dau.
Cel mai recent răspuns: violetasaramet , utilizator 13:08, 30 Martie 2013
Asociatia de proprietari administreaza proprietatea comuna a tuturor proprietarilor,
In temeiul deciiei CCR 1514 / ian.2012.nici o parte din proprietatea comuna nu se poate vinde
Puteti obtine dreptul de utilizare parte comuna de la comitetul asociatiei prin concesiune asupra acestui spatiu cu conditia de a avea acordul a 50% + 1 din proprietarii de pe scara si a proprietarilor direct afectati
Incheiati contract notarial cu asociatia de proprietari prin care sa dobanditi dreptul de folosinta in schimbul unei sume lunare, trimestriale, anuale






Am vrut sa-l concesionez dar nu se poate schimba destinatia uscatorului decat cu acordul tuturor proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorul de la bloc violetasaramet violetasaramet Stau la parter si langa mine este uscatoria care nu se foloseste ca uscator ci ca magazie de cateva apartamente. Blocul are 19 apartamente iar proprietarii de ... (vezi toată discuția)
Cumparare, inchiriere sau concesionare a unei uscatorii intr-un bloc de proprietari ContSters276546 ContSters276546 Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot folosi uscatoria unui bloc de proprietari cu acte in regula. Este un bloc cu 40 de proprietari si in principiu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Cumparare uscatorie mirelademian mirelademian Buna, sunt interesata de cumpararea uscatoriei din blocul unde locuiesc. Am apartament cu 2 camere, iar uscatoria mi-e alaturi. Apartamentul l-am luat prin ... (vezi toată discuția)